Sistemul CAD/CAM

Ce este sistemul CAD/CAM?

CEREC reprezinta cel mai inalt standard pentru practica stomatologica, bazat pe tehnica 3D CAD-CAM, cea mai avansata tehnica actuala in cabinetele stomatologice.Stomatologia computerizata, inseamna lucrari de calitate intr-un timp record, pentru ca reduce numarul sedintelor de realizare a lucrarilor protetice, si inlocuiesc definitiv tehnica dentara clasica.

Coroanele dentare, care alta data erau realizate in 7 zile lucratoare cu cel putin 2-3 programari la stomatolog, pot fi finalizate acum gratiei noilor tehnologii in doar 40 de minute, necesitand o singura sedinta stomatologica.

Datorita tehnologie 3D CAD-CAM medicul stomatolog poate realiza lucrarile protetice integral ceramice, in cabinetul stomatologic.

Se pot realiza de asemenea fatete, coroane dentare, punti protetice de maxim 3 elemente, cape de zirconiu, inlayuri, si onlayuri.

In cazul unei obturati (plombe) foarte mari, care acopera aproape tot dintele, (obturatie care oricum va cadea si va face probleme), si nu doriti o coroana dentara, puteti sa alegeti un inlay sau onlay, din ceramica presata.

Prin tehnologia CAD-CAM 3D, se pot realiza aceste inlay-uri sau onlay-uri, adaptate perfect cavitatii dumneavoastra datorita amprentarii exacte cu ajutorul scanerului intraoral, apoi se cimenteaza pe dintele obturat, totul in doar 40 de minute.
Fatete dentare cu ajutorul sistemului 3D CAD/CAM

Nu va place aspectul zambetului dumneavoastra, fie aveti unul sau doi dinti mai inchisi la culoare, din cauza unui tratatment de indepartare a nervului, fie ati cazut si v-ati ciobit sau chiar rupt dintii din fata, si nu doriti sa puneti cororane dentare, nu este nici o problema.

Cabinetul stomatologic Mara Dent – Dr Mara Campeanu va poate ajuta. Fatetele sunt obtiunea cea mai buna. Nu se scoate nervul la dinte, se indeparteaza doar o mica parte din fata vestibulara a dintelui si se aplica fateta.Stiati ca 60% din populatia globului este alergica la Nichel-Crom, iar Nichelul este considerat un metal cancerigen?

80% la suta din lucrarile protetice (de acrilat, semiportelan, materiale fotopolimerizabile, ceramica, etc) sunt realizate pe suport metalic Nichel-Crom.

De ce nu incercati o lucrare integral ceramic, fara suport metalic? Rezistenta este aceeasi, iar estetica superioara

Toate acestea pot fi optiunile tale de tratament, rapid, estetic, ceramica si calitate.

Programeaza-te Online

Va rugam sa va introduce-ti numele. Va rugam sa va introduce-ti numele.
Va rugam sa va introduce-ti adresa de e-Mail. Adresa de e-Mail incorecta.
Introduce-ti numarul de telefon. Numar telefon incorect.
Va rugam sa alege-ti data.
Va rugam sa introduce-ti un mesaj.